Jou laten stralen, helemaal als jezelf. . . dat is mijn missie, want zo wordt de wereld lichter

Ervaar Hypnotherapie online. Ontdoe je van spanning zodat je kunt zijn wie je bent.
Afspraak makenVertel me meer

Herken je dit?

Loop je vast of zit je middenin een transformatie proces.. en wil je hulp? Wellicht merk je dat er toch irritaties je relatie insluipen? Of zelfs steeds dezelfde valkuilen zich aandienen? Waarschijnlijk heb je het deels opgegeven om voor de volle 100% in contact te gaan met je dierbaren omdat je het eigenlijk niet helemaal vertrouwt? Eenzaamheid voel je diep vanbinnen en je snakt naar iemand die jou wel echt ziet, hoort en begrijpt.

En loop je hier tegenaan?

  • je ziet je jezelf steeds weer in een foute relatie of energie slurpende situatie?
  • je neemt steeds genoegen met minder.. terwijl je eigenlijk vol was van prachtige dromen…
  • onbedoeld val je terug in onbewust snaaien of andere lichte verslavingen..
  • je wilt niet in een burn-out belanden…
  • merk je dat de spanningen zich opbouwen…
  • je overloopt van gevoelens?

 

Hypnotherapie is de oplossing

  • Ineens merk je dat je je foute gewoonte niet meer nodig hebt; rust is ervoor in de plaats gekomen.
  • Je relatie stroomt weer; communiceren lukt vanzelf omdat je jezelf heel duidelijk voelt.
  • Er is ruimte voor jouw ware gevoelens en heel veel begrip; je leert de tools hiervoor.
  • Dat wat jij echt belangrijk vindt, daar kun je je met plezier op richten; je krijgt ook meer voor elkaar.
  • Je voelt je energierijk; het stroomt!

Ik ben Sabine Land

Ik hou van de schoonheid van de natuur om me heen en ik ik heb oog voor de schoonheid van de innerlijke processen. Ik kies steeds voor innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2008 begeleid ik mensen met Hypnotherapie. Dit is een vorm van Psychotherapeutische Coaching ofwel Therapie. Ik doe de dingen met passie, aandacht en liefde. Zo heb ik twee kinderen als alleenstaande moeder opgevoed en ik ben ervaringsdeskundige als het om relaties gaat. Dankzij de tools van therapie en alle levens-oefeningen heb ik mezelf bevrijd. Ik straal nu… wil jij ook?

 

“Nu kan ik zeggen: de belangrijkste relatie is met mijzelf

 

Hypnotherapie ervaringen & reviews

google
Rilana Ripmeester
31 oktober 2023

Ik heb een fijne ervaring gehad met de hypnosetherapie. Sabine is een warme en lieve vrouw met een zachte energie en ze is erg betrokken in het proces.

google
Sylvia Smits
5 oktober 2023

Sabine zoomt goed in op wat je nodig hebt op het moment en wat je verder gaat brengen in het proces van heel wording. Fijne ervaring die het waard is om te beleven. Wat ik zeker geleerd heb en wat ik nu echt kan zeggen dat ik mijn hele proces echt waardeer en accepteer.

google
Monique Slooters
7 september 2023

Mooie tijd met Sabine doorgebracht. Nooit gewten dat hypnotherapie zo snel kon werken. En wat iedereen denkt dat je helemaal "weg bent" zoals een narcose is niet waar. Je neemt je omgeving nog waar. Maar je gedachtens gaan een kant op die voor jou interesant zijn om aan te werken. Na 6 sessies ben ik een ander persoon. Ik heb geen zenuwen meer om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Durf nu alleen ergens naartoe, ook op een terrasje zitten voeld relax. Vakantiestress van te voren is totaal weg. Een nieuwe baan... zou niet gelukt zijn zonder de hypnotherapie. Het is een echte aanrader. Mijn omgeving dacht eerst dat er wat was met mij, ik was zo rustig toen we op vakantie gingen. Dat kennen ze niet van mij. Ze moeten er een beetje aan wennen... een rustig persoon in huis die niet meer loopt te stieren, boos is en gestressed en alles tegelijk wil doen. En denkt dat ze toch alles fout doet. Nee, nu een andere ik die er mag zijn met veel zelfvertrouwen weer die ik niet meer had. Dank je wel Sabine

google
Marijke V
2 juli 2023

Voordat ik bij Sabine kwam had ik wel wat ervaring met hypnotherapie en was ik ook bezig met persoonlijke ontwikkeling maar ik liep er een beetje in vast. In eerste instantie hield het idee van online sessies me tegen maar doordat mijn man goede ervaringen had bij haar ben ik ook overstag gegaan. Ik ben blij dat ik het toch ben gaan doen want het ging echt perfect zo. Ik voelde me bij Sabine op mijn gemak om mezelf open te stellen en heb door het traject bij haar eindelijk ruimte te kunnen maken voor het kind in mij. Hierdoor ben ik mezelf echt belangrijk gaan vinden, maak zoveel gezondere keuzes voor mezelf en geef voor het eerst in mijn leven écht mijn grenzen aan. Het is een onwijs goede investering in mezelf geweest. Als ik nog eens ergens vast loop weet ik Sabine te vinden!

Sabine heeft mij fantastisch begeleid om de beste versie van mijzelf te worden! Met zoveel liefde, geduld en kennis! Ik kan haar iedereen aanraden als je aan jezelf wilt werken en als je alles uit het leven wilt halen! Ze heeft me geleerd patronen te herkennen en deze om te zetten op een liefdevolle krachtige manier, zodat ik daadwerkelijk veranderd ben in de persoon die ik van oorsprong ben. Hiervoor waren echt pittige stappen nodig maar het is het ZO waard geweest! Ze heeft me ook geleerd te manifesteren..... wat is er sindsdien een hoop rust, geluk en liefde op mijn pad gekomen, wow!! Lieve Sabine, dank je wel!

google
Bonnie van Krieken
19 februari 2023

Sabine heeft me heel veel tools gegeven om om te gaan met de fysieke spanning. Veel antwoorden gevonden over het ontstaan van die spanning en ook veel technieken om eraan te werken en ermee om te gaan. Hele fijne sessies met veel diepgang, warmte en kennis.

Meer reviews lezen

Hoe zit dat nou met innerlijk welzijn en bewustzijn?

Ontdek in deze blogs alles over het kweken van méér zelfliefde en een blije gezonde leefstijl.

Q & A over: de Psyche, Bewuszijn, therapie, persoonlijke ervaringen en véél waardevolle tips

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Je kunt ook bellen op  06 – 435 727 16

5 + 1 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.